הרחבת עסק קיים

זאב יקותיאל, יועץ עסקי ושף עם 30 שנות ניסיון בתחום הקולינריה ותעשיות המזון בישראל. מלווה בהצלחה ובאופן צמוד יזמים בתהליך הקמה ושדרוג מפעלי מזון ומשקאות, מאפיות, קונדיטוריות מעדניות, מסעדות ושירותי הסעדה.
כמו באפיה - גם בצמיחה עסקית יש לתכנן את התפיחה על מנת לקבל את התוצאה המבוקשת.

מבין לקוחותיי בשנים האחרונות

חברות קייטרינג

מפעלי פסטה

מבשלות בירה

מסעדות
שף

יקבים

מפעלי אפייה וקונדיטוריה

מסעדות מזון מהיר

מעדניות

מלונות

ברים

שיווק
מזון

קו מכונות מזון אוטומטיות

במסגרת הליווי יוכל הלקוח לקבל את השירותים הבאים:

ליווי צמוד וסיוע בתהליך החשיבה, פיתוח ועיצוב קו מוצרים חדש והתאמתו לרוח העסק הקיים., תוכנית עסקית, ניצול משאבים קיימים באופן אופטימלי ובחינת אפשרויות מימון, רכש, הכשרת עובדים והסבתם, הפעלת העסק ושיווקו. לאורך התקופה יזכה הלקוח ליד מכוונת ומנוסה שתאפשר לו לפתח את העסק שלו באופן בריא ויציב ומבלי לפגוע בפעילות השוטפת ובמעגל הלקוחות הקבועים של העסק.

  • אבחון השוק, הצלחות העבר בעסק וכיווני הצמיחה האפשריים.

  • ייעוץ בהתרחבות בעלי העסק, עריכת הסכמי שותפים ומייסדים (לא כולל ייעוץ משפטי), זיכיונות ומפיצים.

  • בחינת קו המוצרים הקיים ותמחורו. האם ניתן להוסיף מוצרים בעלות שולית מינימלית וברווח שולי מקסימלי.

  • ליווי בהרחבת השטח של העסק, אולם ייצור, מטבח, חדר אוכל, אריזה, הנהלה ועוד. במידת הצורך חיפוש נכס נדל"ני חדש שישרת את העסק הצומח באופן טוב יותר.

  • עיצוב אולם הייצור/הגשה החדש והכנת איפיון לאדריכל (לא כולל תוכנית אדריכלית).

  • סיוע בהגשת בקשות למימון/אשראי.

  • סיוע בהכנת מצגת למשקיעים.

  • סיוע בהתנהלות נכונה ברמת מיסוי וממשל (מול רו"ח/יועץ מס חיצוני).

  • סיוע בהגשת בקשות רישוי למשרד הבריאות, עירייה, רישיון עסק, רישיון יצרן.

  • ליווי מול ספקים חיצוניים בתחומי רכש וסחורה, עיצוב, דיגיטל, שיווק ופרסום, דפוס, שילוט ועוד.

  • סיוע בהוזלת עלויות מול ספקים בהתאם להגדלת הרכש בעסק המתרחב.

  • עריכת כל פן משאבי האנוש בעסק- גיוס, הכשרה וניהול עובדים קיימים וחדשים.

  • ליווי העסק המתרחב בתקופת ההסתגלות, מענה ואופן טיפול בקשיים/כשלים שעולים כתוצאה מהתרחבות העסק ובקרה ראשונה לאחר חזרתו לפעילות.

מלאו פרטים ואחזור בהקדם

לשיחת היכרות ועצה ראשונה
חייגו - 052-5310106